De schoudertas

Als je op straat om je heen kijkt zie je ze regelmatig voorbij komen: de schoudertas. Nadat iedereen de rugzak wel had gezien deed de schoudertas haar intrede. De schoudertas was een stuk praktischer dan bijvoorbeeld de traditionele rugzak. Ook hangt hij lager en vaak aan de zijkant, met de riem om je schouder zodat het gewicht een stuk prettiger is verdeeld. Schoudertassen zijn er in alle soorten en maten die je je maar kan bedenken. Dat is handig dus, wanneer je je schoolboeken erin kwijt moet, koop je een grotere variant. Ook wanneer je je schoudertas alleen maar gebruikt om je make up in te doen of je portemonnee, neem je gewoon een kleiner model. Ook qua stofferingen en materialen zit het wel goed, alles is mogelijk.

Schoudertas dames

Een schoudertastas voor dames is er natuurlijk in allerlei variëteiten. Dat is fijn omdat we allemaal een ander doel hebben. De een heeft hem nodig voor bagage, de ander als handtas of gewoon om een opslagruimte bij de hand te hebben, want ja, je weet natuurlijk maar nooit welke leuke items je vandaag tegenkomt. Dan is het goed om wat extra opbergruimte te hebben voor de nieuwe goodies. Daarnaast heeft ook iedereen zijn eigen stijl en eigen smaak. En daar valt nou eenmaal niet over te twisten. Het is niet voor niets dat er zoveel soorten zijn. Gelukkig maar. Zo kan iedereen met een tas naar buiten waar zij zich prettig of goed bij voelen.

Merk tassen

Ook bekende en grote merken hebben de schoudertas ontdekt. Alle grote modehuizen hebben inmiddels een grote variatie aan dit soort tassen in hun collecties opgenomen. Of je nu naar de dagelijkse budget winkel gaat of naar de exclusieve warenhuizen, een merk tas en zelfs een designer tas zijn niet meer weg te denken uit de verschillende collecties. Het is natuurlijk ook veel leuker om een tas van je favoriete merk te dragen. Zeker als ie er dan ook nog eens super cool uitziet. Maar het hoeft natuurlijk helemaal niet persé een merk tas te zijn. Vaak zijn de leukste tassen, tassen waarvan je het niet verwacht. Tassen die je toevallig tegenkomt op een markt bijvoorbeeld of een tas die je zomaar cadeau krijgt van een vriend.

Tweedehands tas

Het is ook erg leuk om een tweedehands tas te kopen; bijvoorbeeld een schoudertas voor dames. Vaak zijn dit aparte modellen of modellen die nergens meer te krijgen zijn. Hierdoor heb je toch iets exclusiefs in handen. Het mooie van een tweedehands tas is ook dat ze mee karakter lijken te hebben. Ze hebben een verleden. Vaak zijn er ook de nodige gebruikerssporen die je kunt zien als schade, maar ook als iets unieks wat geen enkele andere tas heeft. Het leuke van een tweedehands tas is dat je je eigen draai kunt geven aan het uiterlijk van de tas. Soms heb je tweedehands tassen die niet van nieuw te onderscheiden zijn. Zeker in gevallen van een designer tas heb je dan een mooie deal. Maar ook bij de gangbare tassen is het leuk om een tweedehandsje te kopen. Ze hebben vaak die onverwachte stijl die je normaal gesproken helemaal nooit had gekocht. Maar tweedehands was ie zo goedkoop dat je hem niet kon laten liggen. Op deze manier voegt die tweedehands tas iets van waarde toe aan je persoonlijke stijl, die je anders misschien wel nooit had ontdekt.

Contact opnemen