De voordelen van een tweedehands tas

Damestassen... Van alle mode-accessoires die we kunnen opnoemen, is dit er eentje waar de meesten van ons door gefascineerd zijn. Een goede tas is veel meer dan een hulpmiddel om spulletjes mee te nemen. Tassen maken je outfit compleet en je kunt er een vaak een duidelijke mode-statement mee maken. Je komt in de betere winkels de mooiste modellen tegen, vaak gemaakt van steeds betere materialen met voldoende vakken en opbergruimte en bovenal: een speciale uitstraling. Een tas van een designer of van een gewild merk ziet er meestal geweldig uit, maar helaas hangt daar ook een behoorlijk prijskaartje aan. Tweedehands tassen bieden vaak een alternatief, dat wel betaalbaar is.


Tweedehands tassen: helemaal van nu

Tweedehands producten hebben een heel ander imago dan vroeger. Juist in een tijd waarin we allemaal proberen om bewuster om te gaan met grondstoffen zien we het hergebruik van (luxe) goederen steeds meer toenemen. Het zou toch zonde zijn, als er een prachtige designer tas bij het vuilnis belandt, terwijl deze er nog prima uit ziet. Juist een tas van een bekend merk leent zich voor een tweede leven. Vanwege de kwaliteit zien er ze, zeker als ze goed onderhouden zijn, vaak nog als nieuw uit.


Bijzonder

Tweedehands tassen maken het mogelijk dat je bij die ene speciale gelegenheid extra chique en gekleed voor de dag komt. En dat voor een fractie van de oorspronkelijke aankoopprijs! Daarnaast kom je, als je het aanbod aan tweedehands tassen goed in de gaten houdt, vaak juist dat bijzondere model tegen, waar je in de winkel al zolang naar liep te zoeken. Het leuke van een tas van een bekend merk is dat de uitvoering of de kleurstelling in het oog springt. Voor tassen die in massa-productie gemaakt worden, is het ontwerp vaak ietwat braaf en standaard. Logisch, want het model moet voor een grote doelgroep aantrekkelijk zijn. Een designer tas is uniek en bijzonder en daardoor geschikt voor die speciale gelegenheid. Ook als je iemand wilt verrassen met een bijzonder cadeau kun je, door de tweedehands tassen goed in de gaten te houden, iets bijzonders op de kop tikken. En door de tas goed te verzorgen kun je nog jaren plezier hebben van dat ene bijzonder exemplaar.


Goed voorbereid

Als je naar een goed tweedehands model op zoek bent, is wat voorbereiding wel gewenst. Voor welke gelegenheden wil je de tas gebruiken? Wat ga je precies meenemen in de tas en hoeveel vakken dient deze minimaal te hebben? Heb je een voorkeur voor een bepaalde ontwerper, of is het de kleur of het materiaal waar je op wilt selecteren? Verder is het zaak om te weten in welke staat de tas precies is. Bij de tassen die wij aanbieden, vind je hier duidelijke informatie over. Zo weet je van tevoren precies wat je koopt en of er eventuele slijtageplekken zichtbaar zijn. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Niet voor niets ontvingen we al meerdere tevreden reacties en foto's van onze klanten met hun (bijna) nieuwe tas!


Contact opnemen