Chabo bags Fall Winter 2019


Op zoek naar een stijlvolle, luxe en stoere tas? Dan ben je op het juiste adres. Hier vindt je namelijk alle Chabo Bags, speciaal voor jou in ons assortiment. Wist je dat Chabo Bags pas in 2010 is opgericht? Maar het merk loopt als een trein. De reden daarachter is dat vele vrouwen er al achter zijn gekomen dat Chabo Bags uniek zijn en ruim zijn in keus. Zo heb je voor elke vrouw met elk karakter de perfecte Chabo Bag. Met een Chabo Bag voelt u zich ten alle tijden stijlvol en gezien.


Tassen zijn belangrijk voor de vrouw. Ze zijn niet alleen handig om er spullen in te bewaren, maar maken ook de outfit die je aanhebt helemaal af. Daarom zijn er vele tassen voor elke look. Denk maar aan de grote damestassen voor weekendjes weg, de schoudertas voor een casual look, de mini bags voor een chique feestje en de laptoptassen voor het sjouwen van jouw laptop in stijl. Zo zie je maar dat er voor elke look en elk karakter van de vrouw een perfecte tas is. Binnen de Chabo fw2019 collectie kan je dit zelf ontdekken. Onze Chabo Bag collectie is heel ruim in soort en kleur. Op onze website vindt jij gegarandeerd de Chabo Bag voor jou. Weet jij dat Chabo trouwens vriend betekent? Met de damestassen uit onze collectie heb jij jouw “vriend”dus altijd bij je. Een vriend die je helpt bij het dragen van jouw spullen en ook maakt dat je er top uitziet. Zo’n vriend is onmisbaar en ook een leuk accessoire!


Waarom kiezen voor een Chabo tas?

De Chabo collectie wordt met de hand in Indonesië gemaakt. Deze damestassen worden van soepel rundleer gemaakt. Vanwege het feit dat leer een natuurproduct is en de tas met de hand wordt gemaakt, is elke tas uniek. Ook het leerpatroon van elke tas is anders. Het mooie van leer is dat het er met de dag mooier uitziet naarmate het gebruikt wordt. Met een tas uit deze collectie weet je zeker dat je er altijd stijlvol bij loopt, omdat de damestassen in neutrale kleuren als cognac, zwart en lichtgrijs worden gemaakt. Dit houdt in dat elke tas uniek en tijdloos is. Probeer daarom gerust onze fw2019 collectie uit. De collectie bestaat onder andere uit clutches, chainbags, Chabo bowls en ook Chabo walletbags. Elke tas met een eenvoudig design en stijlvolle details.


Chabo en het milieu

Chabo is niet alleen modebewust maar ook heel erg milieubewust. Er wordt twee keer per jaar een nieuwe collectie damestassen uitgebracht. Dat zou erg milieubelastend kunnen zijn, maar daar is bij Chabo over nagedacht. Bij het produceren van de damestassen wordt het looien van de runderhuiden in houten vaten op plantaardige basis plaats. Dit is ook wat er voor zorgt dat het leer een uniek structuur en warme kleur krijgt. Chabo is dus een merk dat zich toewijdt aan het maken van geweldige damestassen voor elke gelegenheid, maar doet dit dus terwijl erg milieubewust te zijn. Ook zijn de tassen van Chabo erg betaalbaar. Er wordt dus niet een hoog bedrag gevraagd voor het produceren van de damestassen want dat wordt op een unieke, organische wijze gedaan.


Zonder tas de deur uit gaan, omdat je niet de juiste tas voor een bepaalde gelegenheid hebt, is verleden tijd. Met jouw gloednieuwe Chabo tas, ga je altijd vol zelfvertrouwen de deur uit en heb jij altijd jouw perfecte accessoire bij de hand. Chabo maakt het makkelijker om ervoor te zorgen dat jouw tas past bij jouw outfit en bestemming van de dag. Daarom hebben wij zorgvuldig een selectie gemaakt van de damestassen die onmisbaar zijn in 2019. Browse door onze webshop en ontdek de modewereld van de populaire Chabo Bag. Hier vindt binnen no time de perfecte Chabo tas voor jou. Een ieder zal zich afvragen waar jij jouw gloednieuwe luxe tas vandaan hebt. En dan zeg jij: “Via https://www.damestassenenzo.nl/, natuurlijk!”.


Bij ons vind je ook tweedehandse spullen. Omdat wij begrijpen hoe graag jij een Chabo Bag wilt zorgen wij voor een snelle afhandeling van jouw order. Binnen 1 tot 2 werkdagen heb jij jouw aankoop dan ook in huis, om van te genieten. Vanaf €50,- bieden wij jou ook gratis verzending aan van jouw aankoop. Bij ons kun je altijd nadenken over jouw aankoop. Wij geven je hiervoor 14 dagen. Zo kan je nadenken als je de tas wel in het juiste model of de juiste kleur hebt aangeschaft.


Veilig betalen is bij ons altijd mogelijk. Wij gaan op veilige wijze met uw persoonlijke gegevens om.