Nieuwe Quay Collectie : Quay X JLo


Met de eerste warme dagen al achter onze rug, kunnen we nu al niet meer zonder zonnebril. Gelukkig heeft Quay nu een ultieme, nieuwe zonnebrillen collectie uitgebracht met niemand minder dan Jennifer Lopez. De Quay X JLo collectie van Quay Australia is nu al verkrijgbaar.


Quay Australia


Quay is een zonnebrillen merk dat al langere tijd aan populariteit wint. Het merk is ongeveer 14 jaar geleden opgericht in Australia en daar bevind zich tot op heden ook nog steeds het hoofdkantoor van het bedrijf. Het merk staat bekend om unieke designs van zonnebrillen, maar ook ouderwetse designs die in een nieuw jasje worden gestoken. Vooral op Instagram wordt het merk steeds meer als favoriet merk van zonnebrillen naar voren komen. Quay richt zich dan ook vooral op de Instagram doelgroep en geeft zelf aan dat het een merk is voor de vrijdenkenden over de hele wereld die graag hun persoonlijke stijl willen laten zien. Eerder had het merk al verschillende collecties met celebrities als Kylie Jenner en met influencers zoals Jaclyn Hill en Desi Perkins. Het merk Quay staat dan ook bekend om de verschillende limited editions die zij jaarlijks uitbrengen met verschillende personen.


Quay x JLo


Quay Australia is dus niet verlegen om een collectie uit brengen in samenwerking met beroemde personen, maar met Jennifer Lopez als hoofdpersoon van deze nieuwe collectie zetten zij toch een grote naam in. Wie weet er nou meer van fashion dan de modekoningin Jennifer Lopez zelf? En dat zien we dus ook terug in deze zonnebrillen collectie. Op 14 maart heeft Quay al een teaser naar buiten gebracht over de samenwerking, maar ondertussen is de gehele collectie verkrijgbaar. De collectie bestaat uit zowel een heren collectie als uit een dames collectie. De heren collectie doet Jennifer Lopez namelijk samen met haar man Alex Rodriguez die ook bekend staat als A-Rod. Ondanks dat de brillen zijn onderverdeeld in een heren- en vrouwen collectie, geeft het koppel zelf aan dat de brillen eigenlijk uitgebracht worden als een grote collectie. Een grote unisex collectie die dus voor zowel mannen als vrouwen geschikt is.


De collectie Quay X Jennifer Lopez


De Quay collectie die uitgebracht is in samenwerking met Jennifer en Alex bestaat uit een hoop verschillende stijlen. Bij de collectie van Jennifer zien we felle kleuren en opvallende modellen. Zo heb je bijvoorbeeld de EMPIRE zonnebril. Een model dat geïnspireerd is op de bekende aviator brillen, maar dan net in een ander jasje. Zo heeft het model een zwart en roze glas en heeft het model geen frame. Ook een favoriet uit de Jennifer Lopez collectie van Quay is de GET RIGHT. Dit model heeft een gebogen schild met een chique gouden gebogen staaf over het glas heen. Welk model je uit de collectie ook kiest, glamorous zijn ze allemaal.


Bij de mannen collectie, die in samenwerking met Alex Rodriguez is, gaat het om een wat rustiger design. De brillen van de mannencollectie zijn stoer, maar in rustige kleuren en met echte mannelijke designs. Zoals het stel zelf al aangaf is het een unisex collectie en zijn beide collecties dus zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt.


Accessoires bij de Quay zonnebril


Welke bril je ook van de collectie kiest, elke bril wordt geleverd in een speciale brillenkoker. Deze brillenkoker is gemaakt van nep witte slangenleer en is ook nog eens limited edition. De bril en de koker zijn dus allebei limited edition. De zonnebrillen collectie van Quay x JLO is verkrijgbaar op deze website evenals andere zonnebrillen van het merk Quay en verschillende merken aan damestassen. Neem gauw een kijkje in de collectie die Quay bedacht heeft in samenwerking met Jennifer Lopez!