Perfecte tassen om mee te nemen op reis.


De beste tassen voor op reis

Op reis heeft je bagage best wel wat te verduren. Of je nu met het vliegtuig, de auto, de trein of de bus gaat. Het is altijd weer proppen geblazen. Past alles er wel in? Is mijn bagage niet te zwaar? Je wilt natuurlijk ook nog een beetje leuk voor de dag komen. Met de tassen van Damestassen&Zo reis je altijd in first class style!


Reistas versus Koffer

De vakantie is geboekt en de nieuwe outfits zijn gekocht. Nu nog een gave reistas als trouwe metgezel. Koffers zijn onhandig en hebben geen speling in de bagageruimte. Koffers zijn in deze tijd een beetje achterhaald. De reistas is dan ook bezig met een fashion comeback. De vakantietas is de ideale tas om mee te nemen op reis. De vakantietas is makkelijk te dragen en het staat tig keer stijlvoller dan met een logge koffer rond te zeulen. Damestassen&Zo heeft de beste kwaliteitsmerken in huis voor een onvergetelijke vakantie.

Chabo bags

Vakantie vieren met een Hollands merk als jouw bondgenoot. Nederland heeft groene ideeën waar het gaat om ontwerpen en ontwikkelen. Chabo Bags vervaardigt elke tas op natuurlijke wijze en houdt vakmanschap in een hoog vaandel. Door aandacht te besteden aan milieubewuste bewerkingsprocessen en vakmanschap heeft elke tas een unieke vormgeving. Jouw tas is een origineel van Chabo. Een weekendtas of vakantietas van Chabo betekent authentieke kwaliteit in een modern 'groen' jasje. Verkrijgbaar in rustieke kleuren en robuust design is deze tas een voorbeeld voor andere kwaliteitsmerken. Damestassen&Zo is trots om dit merk tot haar assortiment te rekenen. Chabo Bags heeft de trend gezet met mooie ontwerpen voor een beter milieu.


Pia Ries

Ooit begonnen in 1958 heeft het Deense modemerk Pia Ries een uitstekende reputatie opgebouwd in de mode-industrie. Pia Ries heeft zich toegelegd om de meest elegante en duurzame tassen op de markt te brengen. De lederen weekendtas voor mannen en vrouwen heeft een stoere feel. De weekendtas biedt veel ruimte en heeft meerdere compartimenten voor het overzichtelijk opbergen van jouw belangrijkste items. Met deze tas maak je indruk en investeer je in jarenlang reisplezier.


Nog meer essentials

Struin langs de stranden met een hippe strandtas van Damestassen&Zo! De rugtassen met wilde print zijn ook zeer geliefd bij dagjesmensen. Natuurlijk wil je ten alle tijden leuke nieuwtjes kunnen posten op jouw social media. Check de stijlvolle laptop- en iPad bags en blog jouw vakantie voor al jouw trouwe volgers. Reis de wereld rond met Damestassen&Zo!