Wat is Chabobags voor merk?

Chabobags is een tassenmerk welke opgericht is door Vera Dekens. In 2010 startte Vera met het opzetten van de eerste tassenlijn voor Chabo Bags. Vera ontwerpt zelf haar producten en deze worden geproduceerd in Azië door eerlijke bedrijven welke mooi handwerk leveren maar ook op een milieu vriendelijke manier het product produceren. De tassen van Chabo Bags worden gemaakt van runderleer wat op een plantaardige manier gekleurd wordt. Hierdoor zijn de tassen verkrijgbaar in warme natuurlijke tinten welke door gebruik alleen maar mooier worden. De naam Chabo betekend 'vriend' in een zigeunertaal en is zeer zeker passend voor het tassenmerk. De handtassen en schoudertassen van Chabo Bags draag je ook bij je als een vriend.


De nieuwste Chabobags collectie

Chabo Bags heeft de nieuwste lente/zomer collectie voor 2019 al weer gepresenteerd.De nieuwste collectie van Chabo Bags is onderverdeeld in verschillende categorieën: Small Bags, Kit's Classic, Chain Bags and Big Bags. Een zeer gevarieerd aanbod niet alleen in de modellen maar ook in de kleur. Hierdoor zit de tas waar jij naar op zoek bent zeker in de nieuwe collectie. De nieuwe modellen zijn de Ladies Wallet, Coco Camera Bag, Beauty Shopper, Coco Classic, Coco Grand Petit, Hipster, Chain Bags en de Kit's Classic.


Small Bags

In de categorie small bags zijn veel kleine schoudertasjes te vinden in hetde standaard zwarte, grijze en bruintinten. Extra aandacht trek je met de tasjes in het oker, donker rood, blauw en groen. Ideaal voor kleine boodschappen maar ook tijdens avondjes uit en het bezoeken van een festival. De Little Bink is het ideale tasje voor tijdens het uitgaan. In de Little Bink passen pasjes, een telefoon en een lipstick. Net zoals de Little Bink is ook de Billy klein van stuk maar groot genoeg voor je pasjes en kleingeld. Net iets meer ruimte nodig? Kijk dan eens naar de Ziggy, een klein tasje maar zeker groot genoeg voor al je belangrijke spullen. Naast Little Bink is er ook de Bink Style. Een model met twee verschillende vakken, met rits!


Schoudertassen

Een goede schoudertas mag natuurlijk in niemands collectie ontbreken. Chabo Bags komt ook dit seizoen met verschillende schoudertassen. De Chain Big Bag is een tas met drie compartimenten en twee verschillende handvatten. De Chain Bag Small is de kleinere versie van de Chain Big Bag, met drie verschillende compartimenten nog steeds genoeg om je alledaagse spullen in mee te nemen. De Tampa Chain is een klein schoudertasje welke je ook voor op stap kan gebruiken. Geen fan van chain handles? Dan is de Kit's Classic dé tas welke aan je wensen voldoet. Met drie verschillende compartimenten de ideale tas voor de hele dag. Een bijpassende portemonnee heeft Chabo Bags ook in het assortiment. Ook de Coco modellen komen met chain hengsel en in verschillende groottes. Zin in een print? Bekijk de Grande Petit modellen!


Shoppers

Wanneer je op zoek bent naar een schoudertas waar iets meer in kan dan is een shopper een versie waar je zeker naar moet kijken. Chabo Bags heeft ook van de shoppers verschillende modellen waaruit je kan kiezen. De Big Bubble is een tas waarin veel verschillende vakken zitten én een stoer uiterlijk heeft. De tas is afgewerkt met studs en verkrijgbaar in het zwart, grijs en camel. De Beauty shopper is een grote minimalistische shopper met een extra lang hengsel. Op zoek naar net even wat anders? De Braided Beauty is een shopper van gevlochten leer waar je ook nog eens heel veel spullen in kwijt kan.


Laptoptassen

Op zoek naar een stijlvolle tas om je laptop in mee te nemen? Chabo Bags heeft dan voor zowel de man als vrouw de Detroit, Boston en New York. Drie laptoptassen welke in de kleuren grijs, zwart, camel en blauw komen.


Tassen met print

Op zoek naar iets anders dan anders? Dan zijn de Cow Bags, schoudertassen met koeien print iets om zeker naar te kijken. De nieuwe Hipster en de Coco Grand Petit zijn ook te krijgen in diverse printen. Ook andere accessoires zoals een portemonnee, riemen, lederen armbanden en hengsels heeft Chabo Bags in haar assortiment zitten.